Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AT-X 11-16mm f/2,8 PRO DX V EF-mount

Tokina AT-X 11-16mm f/2,8 PRO DX V EF-mount

Artikelnummer: 1018044
7 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Tokina AF 11-16 mm f/2,8 ATX-PRO DX V
Detta objektiv har en manuell fokusring och följande fokus. Objektivet är utformat för att användas till filminspelning med systemkamera. En asfärsik PM-O-lins är placerad i den främre gruppen. Detta element samarbetar med den asfärsiak linsen i den bakre gruppen för att korrigera olika aberrationer och distorsion. Två linselement med SD-glas hjälper till med korrigering av kromatisk aberration. Dessa linselement gör att du får knivskarpa bilder.

Du kan enkelt ändra mellan autofokus och manuell fokus.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.