Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AT-X 11-20mm f/2,8 PRO DX till Nikon

Tokina AT-X 11-20mm f/2,8 PRO DX till Nikon

Artikelnummer: 1018002
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AT-X 11-20mm f/2,8 PRO DX till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
7 118 SEK

Tokina ATX-PRO 11-20/2,8 DX
Tokina ATX-PRO 11-20/2,8 DX är ett vidvinkelobjektiv för din Nikon-kamera. Objektivet är utrustat med en största bländare på f/2,8. Den optiska designen på tre asfärsika linselement (två all-glass molded och en P-MO hybrid) ger bra kontrast och skärpa. Dessutom används tre SD-glaselement för att kontrollera kromatisk aberration.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.