Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AT-X 17-35mm f/4 PRO FX till Nikon

Tokina AT-X 17-35mm f/4 PRO FX till Nikon

Artikelnummer: 321118
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AT-X 17-35mm f/4 PRO FX till Nikon
UV-filter L395 SMC 82 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
8 638 SEK
Tokina AT-X 17-35/4,0 Pro FX
Tokina 17-35/4,0 Pro FX är designad för fullformatssensorer men passar även på APS-C. Tokinas exklusiva fokusmekanism tillåter fotografen att växla mellan AF och MF helt enkelt genom att dra fokusringen framåt för AF och tillbaka för manuell fokusering. Ljusstyrkan på f/4,0 genom hela brännvidden gör objektivet perfekt för fotografering i dåligt ljus eller skymning.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.