Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AT-X 24-70mm f/2,8 Pro FX till Canon

Tokina AT-X 24-70mm f/2,8 Pro FX till Canon

Artikelnummer: 1021472
11 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AT-X 24-70mm f/2,8 Pro FX till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
13 408 SEK
AT-X 24-70mm f/2,8 Pro FX till Canon
UV-filter MC 370 slim 82mm
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
12 478 SEK

Standardzoom för Canon
Detta fullformatsobjektiv har en brännvidd på 24-70 mm och en största bländare på f/2,8. Den optiska konstruktionen består av tre asfäriska linselement för att ge kontrast, skärpa och korrigera sfärisk aberration. Dessutom finns tre SD-glaselement (Super-Low Dispersion) för att kontrollera kromatisk aberration. Objektivets linselement samarbetar för att ge maximal upplösning som matchar de systemkameror som har hela 50 megapixlar.

Objektivet är utrustat med en SDM-motor (Silent Drive-Module) för att minska AF-ljudet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.