Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cinema ATX 16-28mm T3.0 PL-mount

Tokina Cinema ATX 16-28mm T3.0 PL-mount

Artikelnummer: 1013130
34 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Vidvinkelzoom anpassat för video
Cine 16-28 är ett mycket höpresterande, mångsidigt videoobjektiv. Det har en stor bländare, vilket ger bra ljusinsläpp och möjlighet till ett kort skärpedjup. Tre SD-glas (super-low dispersion) i de bakre linselementen bidrar till objektivets mycket höga bildkvalité och höga kontrast. Detta objektiv har 4K-skärpa och mycket välkontrollerad sfärisk- och kromatisk abberation.

Metallhuset gör att detta är ett mycket stryktåligt objektiv i vanlig Cine-standard.

Funktioner
  • 3 st SD-glas
  • 112mm filtergänga
  • Minsta fokusavstånd: 28 cm
  • Den 9-bladiga bländaren ger mycket fin och behaglig bakgrundsoskärpa


Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.


Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.