Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FIRIN 20mm f/2 FE MF till Sony E

Tokina FIRIN 20mm f/2 FE MF till Sony E

Artikelnummer: 1031617
8 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Tokina FiRIN 20mm f/2,0 FE MF

Tokina FiRIN 20mm f/2,0 är ett manuellt vidvinkel objektiv för Sony FE-kameror och passar för både landskap, interiör, gruppfoto och där mycket ska få plats i bilden. Med en ställbar steglös eller stegad bländarring passar FiRIN 20mm f/2,0 även bra för videoproduktion.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka på f/2,0
  • 13 linselement i 11 grupper
  • Multilagers antireflexbehandling
  • Ger exponeringsdata till kameran
  • Steglös och stegad bländare

Fokuseringen och bländaren ställs via manuella ringar. Bländarringen går att ställa i steglöst eller stegat läge beroende på om du filmar eller tar stillbilder. Även om objektivet är manuellt så har det elektroniska anslutningar till kameran så att MF-assist, den elektroniska avståndsskalan och bildstabilisering fungerar.

Med en hög ljusstyrka på f/2,0 kan du använda objektivet även när det är låg ljusnivå, speciellt användbart vid nattfotografering. Objektivet är raktecknande så kanterna inte blir krökta

Multilagers antireflexbehandling hjälper till att minimera spökeffekter som uppstår av interna reflektioner i objektivet och du får på så vis bättre kontrast och skärpa i dina bilder

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.