Ljudmixer MX.5 V2

Topp Pro Ljudmixer MX.5 V2

Artikelnummer: 1034534
795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Topp Pro Ljudmixer MX.5 V2

Kompakt ljudmixer med en mikrofoningång och två stereoingångar.

Ingångar

Ljudmixern har totalt fem kanaler som består av en mikrofon- /linjeingång och två stereoingångar som alla klarar balanserade signaler. Den kombinerade mikrofon- och /linjeingången består av en XLR-kontakt och en 6,3 telekontakt. Stereoingångarna har 6,3 mm telekontakter. Alla ingångar har reglage för att panorera (vänster/höger) ljudet. Mixern har även stereoingång och utgång via obalanserade RCA-kontakter.

2-bands EQ

Till den kombinerade mikrofon- och linjeingången finns en 2-band EQ. Du kan justera ljudnivån för frekvenser under 80 Hz och över 12 kHz via rattarna på mixern.

Ljudutgångar

Mixern skickar ut ljudet via två stycken balanserade 6,3 mm telekontakter. Ljudnivån för ljudutgången går att justera via reglaget på mixern.

Hörlursutgång

För att övervaka ljudet kan du ansluta ett par hörlurar via 6,3 mm telekontakten. Hörlursutgången har separat volymkontroll via ratt på mixern.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.