THA-6 hörlursförstärkare

Topp Pro THA-6 hörlursförstärkare

Artikelnummer: 1032733
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hörlursförstärkare med sex kanaler

Topp Pro THA-6 är en hörlursförstärkare med sex kanaler. Upp till tre hörlurar kan kopplas in till varje kanal vilket gör att du kan koppla in upp till 18 hörlurar till förstärkaren.

Nivån går att justera på inkommande signal samt individuellt för de 6 olika hörlurskanalerna så du alltid har full koll på signalnivåerna. Ljudnivån för inkommande samt de utgående signalerna visas på separata nivåmätare så du smidigt ser om ljudnivån blir för hög. Varje hörlursutgång har en AUX-ingång som du kan koppla in externa ljudkällor till vilket ger dig möjlighet att mixa in en extern signal.

Hörlursförstärkaren är 483 mm bred vilket gör att den går att montera i ett 19” rack.

Anslutningar

Ljud in - XLR och 6,3 mm tele
AUX in - 6,3 mm tele
Ljud ut - 6,3 mm tele

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.