Mobilhållare med vridbar arm och två tillbehörsskor

Ulanzi Mobile holder ST-22

Artikelnummer: 1051049
  • Passar mobiler upp till 82mm breda
  • Fästet är roterbart
  • Två tillbehörsfästen för exempelvis mikrofon och LED-lampa
129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mobile holder ST-22
Bordsstativ PP1
Videostativkit TSL08AS2CSH Slim Aluminium
1 818 SEK
Mobile holder ST-22
Microphone ACM-1 Vlog Cold shoe
Octopus Tripod MT-07
877 SEK
Ulanzi mobilhållare till din mobiltelefon. Denna hållare används för att du snabbt ska montera din mobil på ett stativ om du vill få den i rätt höjd för möten, filma eller se på film. Du kan snabbt rotera på din surfplatta från stående till liggande position.

Fördelar 

  • Passar mobiler upp till 82mm breda
  • Fästet är roterbart
  • Två tillbehörsfästen för exempelvis mikrofon och LED-lampa
Ulanzi mobilhållare ST-22 med monterad mobil, mikrofon och LED-lampa Ulanzi mobilhållare ST-22 monterat på ett stativ. På hållaren finns en monterad mobil med mikrofon och LED-lampa (se passande tillbehör för mikrofon och LED-lampa, ingår ej).

Levereras med

  • Ulanzi Mobile Holder ST-22
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.