Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakt enbensstativ med åtta sektioner

Velbon Ultra stick super 8 8-delat

Artikelnummer: 1025494
  • Utfällt läge är längden 156 cm
  • Twist-lock gör det smidigt att öppna/låsa alla bensektioner med ett enda vred
  • Endast 26 cm i hopfällt läge
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Kompakt enbensstativ med 8 sektioner

Tack vare 8 bensektioner kan detta enbensstativ bli väldigt kompakt i ihopfällt läge, endast 26cm. I utfällt läge är längden 156cm. Utrustad med vanligt 1/4" gänga passar de flesta kameror direkt på enbenstativet. Ett twist-lock gör det smidigt att öppna/låsa alla bensektioner med ett enda vred.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.