Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videostativ med vätskedämpat huvud

Velbon Videostativkit DV-7000 N

Artikelnummer: 1034219
  • Vätskedämpad 2-vägs huvud för mjuka rörelser
  • Smidigt justerbar mittpelare för noga justering
  • Passar även utmärkt till tubkikare
2 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Velbon DV-7000N Videostativ med vätskedämpat huvud

Velbon DV-7000 N är ett videostativ som levereras komplett med det mjuka Vel-flo 9 2-vägs vätskehuvudet. Snabbkopplingsplatta och vattenpass tillåter snabb och noggrann inställning. Stativet har robusta ben på 29mm i diameter i översta sektionen, en höj och sänkbar mittpelare och centralt stagade 3-sektions ben i aluminium för maximal stabilitet.

Kraftiga gummi fötter erbjuder utmärkt grepp och stabilitet på nästan alla ytor. Den långa styrarmen med separat panorering och tilt justering, ger en studiokänsla utan att kännas otympligt. DV-7000N är också perfekt för användning med tubkikare.

Levereas med:

  • Kameraplatta QB-6RL
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.