Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stor professionell, vädertätad LED-panel med ställbar färg, tint och stryka

VELVET Light EVO2 Color weatherproof

Artikelnummer: 1046145
  • IP54-klassad LED-panel
  • Panel med hög ljuskvalitet <95 CRI and TLCI
  • Tunn panel med en tjocklek på endast 92 mm
47 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Professionell vädertätad LED-panel med ställbar färg, tint och stryka 

VELVET Light EVO 2 Studio är en IP54-klassad LED-panel med som inte bara har ställbar färgtemperatur, utan även ställbar färg och tint! Välj den färg du vill använda, helt utan belysningsfilter. Panelen har en passiv kylning vilket gör den helt tyst, utan några fläktar. Panelen drivs med nätström och inkluderar DMX XLR5-kontakter för Daisy-chaining, ethernet-styrning via RJ-45 och trådlös styrning via VELVET Art-Net Wi-Fi.

Fördelar

  • Panel med hög ljuskvalitet <95 CRI and TLCI
  • Tunn panel med en tjocklek på endast 92 mm
  • Ställbar färgtemperatur mellan 2500K till 10 000K
  • Justera ljuset med hög precision välj färg, tint och styrka
  • IP54-klassad LED-panel
  • Stöd för Daisy-chaining, ethernet-styrning via RJ-45 och trådlös styrning via VELVET Art-Net Wi-Fi

Teknik med fem ljusdioder ger dig nya möjligheter

Kombinationen av fem lysdioder (RGB + WW + KW) ett helt annat färgalternativ istället för traditionell RGBW-teknik, en mängd olika effekter och du slipper att använda dig av traditionella färgfilter. Detta utvidgar möjligheterna med den nya panelen och ger dig kreativa möjligheter att skapa effekter utan extra utrustning. Styrningen kan antingen göras direkt på enheten, via DMX, Wireless-DMX eller via telefonen i GOYA appen.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.