Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vattentätt hus till One

Insta360 Vattentätt hus till One

Artikelnummer: 1037277
650 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Undervattenshus till Insta360 ONE

Använd din Insta360 ONE under vattnet!

Fördelar:

  • Vattentätt 30m
  • Kompatibel med standardierade actionkamerafästen

Viss kalibrering krävs vid användning av undervattenshuset. Om du använder ONE tillsammans med UV huset i låga temperaturer så rekomenderas att använda en silicapåse för att motverka kondens. 

Läs mer om kalibreringen och inställingar vid användning av undervattenshuset. 


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.