Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Billaddare till Mavic Part 6

DJI Billaddare till Mavic Part 6

Artikelnummer: 1029218
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mavic Billaddare gör det möjligt att ladda Mavic Batterier via cigarett-uttaget i bilen. Utrustad med låg-volts skydd gör att den inte tömmer bilbatteriet. Ett överhettningsskydd stänger av laddaren om temperaturen blir för hög. Laddningstiden för ett batteri är ca 54 minuter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.