Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Propeller 9450 i kolfiber till Phantom 3 2-pack

DJI Propeller 9450 i kolfiber till Phantom 3 2-pack

Artikelnummer: 1020923
250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Propellrar i kolfiber som kan användas med Phantom 3
Till skillnad från de plastpropellrar som medföljer så är dessa betydligt mer rigida och och förändrar inte sin böjlighet efter rådande temperatur. Det gör att de har längre livslängd och kan med fördel användas av vana piloter.

Dock ska man ta i beaktande att dessa ger en annan flygkaraktär och ger flygmaskinen en betydligt snabbare respons både i luften samt vid start och landning.

Något som också bör tas i beaktande är att man behöver vara än mer försiktig när man använder dessa, och man kan lätt skada sig allvarligt om man inte är försiktig.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.