Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Quick Release High Altitude

DJI Quick Release High Altitude

Artikelnummer: 1030560
239 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Quick Release Hight Altitude Propeller till Inspire 2

DJI Inspire 2 Part 11

Två stycken propellrar till DJI Inspire 2 med snabbkoppling. Dessa propellrar ökar prestandan till din Inspire 2 vid flygning på 2500-5000meter över havet. En bredare profil kompenserar för den tunnare luften.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.