Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-75%

Karma Case

GoPro Karma Case

Artikelnummer: 1033568
499 SEK1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Karma Case - väska och ryggsäck för din Karma-utrustning

Karma Case rymmer hela din Karma-utrustning och fungerar som en ryggsäck samtidigt som den smidigt får plats i de flesta utrymmen.

Väskan har ett hårt skal som är vädertätat och insidan har en formgjuten insats av skumgummi vilket skyddar din utrustning mot stötar. Det inbyggda axelfästet gör att du kan fånga varje steg av din resa med Karma Grip monterat på själva väskan.

  • Rymmer hela din Karma-utrustning
  • Kompakt design och kan bäras som en ryggsäck
  • Inbyggd axelfästet för montering av Karma Grip
  • Vädertåligt skyddar mot regn och snö
  • Skräddarsydd insida skyddar mot stötar och håller utrustningen på plats

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.