Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mavic 2 Part22 Skyddsväska

DJI Mavic 2 Part22 Skyddsväska

Artikelnummer: 1040785
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

DJI Mavic 2 Part22 Skyddsväska

Skydda din DJI Mavic 2 med en rejäl väska som skyddar den från fall, stötar, temperaturförändringar och dåligt väder för att hålla din drönare torr och säker. Väskan är IP67-klassad och rymmer DJI Mavic 2 Pro eller DJI Mavic 2 Zoom. Det finns även utrymme för Fly More Kit, minneskort och ND-filter.

Fördelar

  • Skydda din drönare och tillbehör
  • IP67-Klassad

Levereras med

  • DJI Mavic 2 Part22 Skyddsväska

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.