Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck DroneGuard CS 300 svart

Lowepro Ryggsäck DroneGuard CS 300 svart

Artikelnummer: 1021558
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Denna ryggsäck är speciellt framtagen för att passa till drönare. Väskan har FormShell som ger skydd åt din drönare var du vill. De justerbara avdelarna gör det enklare att hålla ordning på din utrustning. Det finns även en panel med tillbehörsremmar som organiserar dina propellerblad, fästen, kablar och batterier.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.