Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Follow focus manuell MVA511FF

Manfrotto Follow focus manuell MVA511FF

Artikelnummer: 1018264
6 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Manuell Followfocus för 15mm rods
MVA511FF använder en glappfri konstruktion för att säkerhetsställa att överföringen från Followfokus-kontrollen till objektivet blir så exakt som möjligt, utan hack eller plötsliga rörelser i fokuseringen. Detta är viktigt för att få en så mjuk och kontrollerad fokusföljning som möjligt när man filmar med manuell fokus. Det finns även två hårda stopp som kan justeras för att begränsa längden på fokuseringen. 

Enhet går att justera efter att den är monterad, för att passa en stor mängd av objektiv utan att behöva monteras av för varje gång. MVA511FF monteras på 15mm Rods och passar därför utmärkt till Manfrotto Sympla 2.0.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.