Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

19-90/T2.9 Cabrio HD DigiPower PL-mount

Fujinon 19-90/T2.9 Cabrio HD DigiPower PL-mount

Artikelnummer: 1004004
357 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
19-90/T2.9 Cabrio HD DigiPower PL-mount
Optisk perfektion genom hela zoomregistern - center till kant. Såkallad hotshoe kontakter integrerat i PL mountet för ström, start-stop samt Lens Data System (meta data). Motorservot (16bit) innehåller motor för zoom/fokus/iris. Zoom kan kontrolleras via den inbyggda zoom vippkontrollen. Lens Data System (meta data) kan, oberoende av hotshoes på PL mountet, även avläsas ifrån motorservot. Traditionella studio zoom/fokus kontroller kan användas med motorservot som enkelt kan tas av (4 skruv) om egna, externa motorer används. Stor fokus rotation (200°). T2,9 genom hela registret (ingen ramping).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.