Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins HD-5050 Pro 0,5x 27-43mm

Raynox Vidvinkellins HD-5050 Pro 0,5x 27-43mm

Artikelnummer: 555058
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Med 0,5x brännvidden och en extremt fin optik är HD-5050 PRO det idealiska valet för videofotografen med mycket höga krav.

Raynox HD-5050 PRO passar till praktiskt taget vilken videokamera som helst, med en anslutningsgänga från 25 mm till 43 mm. Fungerar dock ej till Canon HV-20/30

Levereras med:
Adaptrar för 27 mm, 30 mm, 30.5 mm, 34 mm, 37 mm samt 43 mm
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.