Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins HD-7000 Pro 0,7x 58mm

Raynox Vidvinkellins HD-7000 Pro 0,7x 58mm

Artikelnummer: 555018
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vidvinkellins med skruvgänga för högupplösta kameror

Raynox HD-7000 Pro är en professionell vidvinkellins för högupplösta HDV- och 4K-kameror. Linsen monteras direkt på objektivet och ger dig mer vidvinkel med perfekt återgivning av både detaljer och färg utan försämrad bildkvalitet.

Ingen försämring av bildkvalitet

Linsen är tillverkad av typen High Definition där alla linselement är antireflexbehandlade vilket gör attt du slipper reflexer som kan försämra bilden. Eftersom den inte har några mekaniska delar förändras heller inte kamerans ljusinsläpp och bländaren förblir densamma med eller utan HD-7000 Pro monterad. Distortionen ligger på imponerande -2,3% och HD-7000 Pro påverkar inte kamerans fokusering vid zoomning.

Passar med:

Raynox HD-7000 Pro passar på objektiv med 58 mm filtergänga. Objektiv med annan filtergänga kan användas med hjälp av stepringar. För objektiv med 62 mm filtergänga eller mer så rekommenderas istället linsen Raynox HD-7062Pro.

Levereras med:

  • Väska
  • Främre och bakre linsskydd
  • Manual på engelska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.