Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Object Tracking Mobile Clamp

Zhiyun Object Tracking Mobile Clamp

Artikelnummer: 1041420
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
  • Zhiyun Object Tracking Mobile Clamp

Montera din mobiltelefon i kameran tillbehörsko och få möjlighet till automatisk motivspårning tillsammans med Zhiyun Crane 2 och Crane V2. Med hjälp av Appen ZY Play kan du markera föremålet du vill följa och stabilisatorn kommer automatisk följa och se till att det markerade objektet är med i bild.

Fördelar

  • Se tydligt vad du filmar
  • Motivspårning

Levereras med

  • Zhiyun Object Tracking Mobile Clamp

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.