Videomixer AV-HS450EJ

Panasonic Videomixer AV-HS450EJ

Artikelnummer: 310931
160 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Prisvärd och högpresterande mixer med 16 SD/HD-SDI ingångar. Inbyggd Multiviewer på dubbla skärmar, flera keyers, fyra AUX bussar, dubbla Picture-in-Picture (PiP) och 3D effekter för både bakgrund och key-ingångar. 16 inbyggda frame-synchronizers, fyra inbyggda up-converters, fyra SD/HD-SDI utgångar och dubbla skalbara DVI-utgångar.

Mixern stöder 1080/50i, 1080/24Psf, 1080/23.98Psf, 720/50p HD-format och 576/50i i SD. Plats finns för extrakort för utbyggnad. Mixern har även dubbla nätdelar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.