Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AW-RP120GJ Camera Control Panel

Panasonic AW-RP120GJ Camera Control Panel

Artikelnummer: 1008018
39 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fjärrstyrningspanel för PTZ-kameror

Med AW-RP120 har du full kontroll över PTZ-kamerans olika funktioner. Panorering, tilt, zoom, bländare och fokus kontrolleras med stor precision via dom manuella reglagen. Olika kamerapositioner och inställningar kan förprogrammeras så kameran till exempel förflyttas till rätt position under produktionen via en knapptryckning. Flera kameror kan även länkas samman så hela scener kan återkallas. Upp till 100 kameror kan kontrolleras via IP och upp till 5 kameror kan styras via RS-422.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.