Panasonic HC-X1
Panasonic HC-X1
Panasonic HC-X1
Panasonic HC-X1
Panasonic HC-X1
Panasonic HC-X1
Panasonic HC-X1
Artikelnummer: 1028572

Panasonic HC-X1

HC-X1

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:

Professionell, kompakt videokamera för filmning på fri hand - utrustad med ett Leica Dicomar 4K-objektiv. 4K-objektivet på kameran ger en snabb 20x optisk zoom från en extrem vidvinkel på 24 mm till ultra-telefoto på 480 mm

29 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Filma som ett proffs med Panasonic HC-X1E 

Professionell, kompakt videokamera för filmning på fri hand - utrustad med ett Leica Dicomar 4K-objektiv. 4K-objektivet på kameran ger en snabb 20x optisk zoom från en extrem vidvinkel på 24 mm till ultra-telefoto på 480 mm. Detta gör det möjligt att producera distorsionsfria videoinspelningar av professionell klass, utan att behöva använda ett vidvinkelobjektiv. Kameran har en effektiv högkänslig MOS-sensor av 1-tumstyp och kapacitet att växla mellan videoproduktion och professionella 4K-bilder.

 • Kompakt och portabel
 • Effektiv, högkänslig 1-tums MOS-sensor
 • Leica Dicomar 4K-objektiv med en brännvidd på 24 mm och 20x optisk zoom
 • Inspelning i 4K 24p, UHD 60p/50p och FHD 60p/50p

1-tums 4K-sensor för bästa möjliga bildkvalitet

HC-X1 är världens första videokamera med ett inbyggt objektiv som drivs av en 1-tums MOS-sensor (9,46 megapixlar vid 4K 24p och 8,79 megapixlar vid Ultra HD och Full HD), vilket innebär att kameran kan erbjuda en perfekt balans mellan bildkvalitet och känslighet, för alla tillfällen. Du får en inspelning av flera olika format som 4K 24p, UHD 60p/50p och FHD 60p/50p.

Leica Dicomar 4K-objektiv

Förutom en bred vinkel på 24 mm har objektivet utrustats ett 4-vägs linskontrollsystem som styr de fyra linsgrupperna separat vilket ger en 20x optisk zoom trots ett kompakt format.

Kompakt och lätt att ta med

HC-X1E har en kompakt konstruktion som gör det enkelt att filma på fri hand, trots många avancerade funktioner som exempelvis tre manuella kontrollringar, ND-filter, XLR-terminaler och dubbla SD-kortplatser. De kompakta formatet gör kameran idealisk för dig som vill vara flexibel och mobil.

Levereras med:

 • Nätadapter
 • Strömkabel
 • Batteri (5900 mAh)
 • Batteriladdare
 • Mikrofonhållare
 • Ögonmussla
 • Linsskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.