Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ryggsäck 3500 Svart/gul för DJI Ronin S

HPRC Ryggsäck 3500 Svart/gul för DJI Ronin S

Artikelnummer: 1042026
3 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hård HPRC 3500 ryggsäck med inredning för DJI Ronin S

Med perforerad skumgummi så man enkelt kan anpassa ryggsäcken till innehållet. Vattentät (IP67-klassad) och mycket slagtåligt material som dessutom tål temperaturer mellan -40°C till 80°C. Ergonomisk ryggdyna och justerbara sidoband. Väskan har fyra fästen för tillbehör såsom jacka, hjälm etc. Det finns även ett fäste för stativ. 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.