Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Monterings kit för Z-finder C300/C500, Z-C3MB

Zacuto Monterings kit för Z-finder C300/C500, Z-C3MB

Artikelnummer: 1010972
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Detta kit gör så att du kan placera LCD-skärmen framåt och längre åt sidan, så att den ska sitta bättre när du filmar med kameran på axeln. Monteringskitet fästes på ett Z-Rail-fäste och kan därefter justeras fram/tillbaka, i sidled och lutas. För att använda detta kit krävs antingen Zacutos Helmet Tapped Handle Kit eller Helmet ColdShoe Handle kit till C300/C500. Du kan även behöva införskaffa Canons Extension-kabel.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.