Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Qucik Kit Base till Blackmagic Design Cinema

Wooden Camera Qucik Kit Base till Blackmagic Design Cinema

Artikelnummer: 1016569
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tillbehörskit till din Blackmagic Design Cinema Camera
Quick Kit (BMC, Base) innehåller en cage för Blackmagic Cinema Camera EF-, MFT- och 4K-kameror som har hål för lätta 15 mm rods på rätt objektivhöjd. Bottenplattan kan fästas till en kameraplatta. Du får även med en topplatta med flera flera hål på 1/4" och 3/8" för att fästa handtag, monitorer och andra tillbehör. Topphandtaget (cheese) fästs på ovansidan av buren, har flera fästpunkter för tillbehör och har en öppning för 19 mm rod.

Levereras med:
  • Quick Cage (B;C)+LW
  • Top Handle (Cheese)
  • 2x 15 mm rods
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.