Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Quick Kit till Sony NEX-FS700

Wooden Camera Quick Kit till Sony NEX-FS700

Artikelnummer: 1016587
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tillbehörskit för Sony NEX-FS700
I Quick Kit för Sony NEX-FS700 får du en basplatta med snabbkoppling och hål för lätta 15 mm rods på rätt objektivhöjd. Basplattan kan fästas till en kameraplatta. Dessutom får du med en topplatta som har utrustats med flera hål på 1/4" och 3/8" för att kunna fästa handtag, monitorer och andra tillbehör. NATO Handle Kit (Plus, 70 mm) fästes på topplattan och har flera fästpunkter för tillbehör och en öppning för en 19 mm rod.

Levereras med:
  • Quick Base
  • Top Plate
  • NATO Handle Kit (Plus, 70 mm)
  • 1/4-20 Hot Shoe

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.