Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Z-finder ram 3.2" för små DSLR kamerahus

Zacuto Z-finder ram 3.2" för små DSLR kamerahus

Artikelnummer: 1001957
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Zacuto Z-finder ram 3,2" för små DSLR kamerahus med batterigrepp. Kräver Gorilla Plate eller DSLR Baseplate för att monteras. Är tänkt för DSLR-kameror med litet hus och batterigrepp och som har 3,2" LCD-skärm.


Zacuto's Z-Finder Pro from Zacuto on Vimeo.OBS!
Tänk på att sökarluppen fungerar som ett förstoringsglas och kan skada din LCD om du låter den vara i kontakt med direkt solljus. (Solen bör inte lysa in genom luppen mot din LCD-display)

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.