Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PL support för cheese plate för Sony PXW-FS5

Vocas PL support för cheese plate för Sony PXW-FS5

Artikelnummer: 1037212
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

PL-support för H-cheeseplate till PXW-FS5

PL Support kan monteras på H-Cheeseplate för Sony PXW-FS5 och passar med Vocas PL till E-mount adapter. Med denna kombinationen kan du använda PL-objektiv utan att det behovs några rods, vilket gör att en lätt FS5a kan fortsätta vara lätt.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.