Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kortläsare AG-MSU10E

Panasonic Kortläsare AG-MSU10E

Artikelnummer: 314715
25 450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic Kortläsare AG-MSU10EJ
Överför enkelt film från dina P2- kort till Panasonics AG-MSU10EJ. Materialet lagras på den interna hårddisken och kan sedan överföras till datorn via eSATA eller USB 2.0. Enheten stödjer SSD- hårddiskar med storlekt upp till 2 TB. Passar utmärkt till fält-baserade inspelningar tack vare att man med en knapptryckning kan kopiera klip-för-klipp eller hela kortets innehåll till den interna hårddisken.

Minneskortet på bilden ingår ej. Levereras utan hårddisk
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.