Ultrakompakt belysningsstativ i aluminium med fem sektioner

Manfrotto Belysningsstativ Nano 5001B

Artikelnummer: 308404
  • Stativet blir endast 48 cm när det är hopfällt och lägsta arbetshöjden är på 49 cm
  • Kan fällas upp till hela 190 cm
  • Passar till mindre ledbelysningar och blixtar upp till 1,5 kg
679 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ett perfekt belysningsstativ för dig som verkligen vill vara mobil och portabel. Stativet blir endast 48 cm när det är ihopfällt och lägsta arbetshöjden är på 49 cm. Trots detta kan det fällas upp till hela 190 cm vilket gör att du bör klara de allra flesta sittuiationer.

Passar till mindre ledbelysningar och blixtar upp till 1,5 kg.

Fäste för belysning:  1/4" skruv, 3/8" skruv, 5/8" (16 mm) tapp

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.