Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Selfiestick

En selfiestick är ett smidigt, kul och bra hjälpmedel för dig som vill ta selfies i olika lägen med din smartphone. Produkten är en lång pinne med en mobilhållare vid dess slut, där du monterar din mobil där den säkert kan sättas fast utan några problem. Därefter måste du ansluta pinnen med din smartphone och sedan kan du börja fotografera mängder med selfies. Köp din selfiestick online eller i butik, vi har varumärken som Benro, SP och Sony. Maila oss gärna på kundcenter om du önskar vår hjälp!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.