-50%

Lätt trevägshuvud med vattenpass i tre leder

Benro Trevägshuvud HD1A

Artikelnummer: 1036625
  • Vattenpass i tre leder
  • Gradskala på varje axel
  • Kameraplatta med Arca-standard

Välj variant

499 SEK999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

1 123 SEK1 623 SEK
1 747 SEK2 247 SEK

Trevägshuvud med hög precision

Ett trevägshuvud från benro vilket ger en högre noggrannhet än en kulled och passar utmärkt för fotografer med högt ställda krav på korrekta vinklar. Genom tre olika låsvred kan du justera varje axel individuellt, utan att riskera att de andra två förändras.

Fördelar

  • Vattenpass i tre leder
  • Gradskala på varje axel
  • Arca-swiss standard

Exakt treväggstativhuvud med tre vattenpass

Trevägsstativhuvuden ger mer exakt kamerarörelse och positionering än en traditionell kulled. Detta är ett av få trevägshuvuden på marknaden som har Arca-kompatibel kameraplatta med Pull/Twist-säkerhetsfunktion. Det finns tre vattenpass för att du ska kunna ställa in varje led exakt och med hög precision. Utöver detta finns det även referensskalor på de två större modellerna HD2A- och HD3A så att inställningar enkelt kan återskapas för att få exakta resultat. Alla modeller erbjuder ett sidotiltområde från -90°/+ 15°, främre och bakre lutningsintervall på -35° / +90° och full 360° rotation.

Skillnader mellan Benro HD1A, HD2A och HD3A

  HD1A HD2A HD3A
Max belastning 5 kg 8 kg 12 kg
Höjd 95 mm 120 mm 135 mm
Referenskalor 2 3 3
Vikt 0.57 kg 0.72 kg 0.91 kg

Levereras med

  • Benro Trevägshuvud
  • Kameraplatta

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.