Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ActionPod Pro

Dinkum Systems ActionPod Pro

Artikelnummer: 1023502
450 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Dinkum Systems ActionPod Pro
Smidigt böjbart stativ med klämma för snabb montering. Stativet är stabilt och kan fästas var som helst - på din cykel, skateboard, en bildörr, ryggsäck, motorcykel eller möjligtvis ett träd. Den starka fjäderklämman säkerställer en fast bas och kan enkelt flyttas. Armen är ca 23 cm lång och har sju länkar så att du enkelt kan förkorta och förlänga den utifrån dina behov samt böja den till nästan vilken form som helst. Passar perfekt till systemkamera, actionkameror och mindre videokameror upp till 1,3 kg samt tillbehör med 1/4"-gänga.
 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.