Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska Retrospective 7 pinestone

Think Tank Kameraväska Retrospective 7 pinestone

Artikelnummer: 322394

Think Tank Retrospective 7 är en rymlig och flexibel väska i mellansegmentet i Retrospective-serien, och är främst tänkt som kameraväska för digitala systemkameror.

1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraväska Retrospective 7 pinestone
Väska för 2 DSLR-batterier
Väska Cable Management 20 v2,0
2 078 SEK

Rymlig kameraväska i mellanformat från Think Tank

Think Tank Retrospective 7 är en rymlig och flexibel väska i mellansegmentet i Retrospective-serien, och är främst tänkt som kameraväska för digitala systemkameror. Den klassiska retrolooken tillsammans med det slitstarka materialet och den flexibla insidan gör att den uppskattas av både proffsen och den stilmedvetna amatören som vill smälta in i sin omgivning. Den ergonomiska designen gör väskan lätt och smidig att bära med sig, dessutom kommer du snabbt åt din utrustning.

 • Mjuk, stabil och flexibel inredning
 • Retrodesign i slitstarkt material
 • Expanderbar yttre ficka för 10" läsplatta eller 12" laptop
 • Perfekt för digitala systemkameror med objektiv

Mjuk, stabil och flexibel inredning

Inredningen är mjuk och avdelarna är lätta att justera, så att de passar dina specifika önskemål och behov. Det finns mindre interna fickor för mindre tillbehör och personliga ägodelar, samt en större bakre ficka för exempelvis dokument eller bilder.

Retrodesign i slitstarkt material

Väskan har en klassisk look som gör att den både smälter in i och samtidigt förstärker din personliga stil. Materialet är tåligt och vattenavvisande - för att klara även de mest påfrestande uppgifterna.

Expanderbar yttre ficka för 10" läsplatta eller 12" laptop

I fronten har väskan en expanderbar ficka, där du får plats med en läsplatta på upp till 10 tum, eller en laptop på upp till 12 tum. Då denna ficka hamnar under topplocket, är den helt skyddad mot väder och vind.

Perfekt för mindre systemkameror och spegellösa system

Storleken på denna kompakta väska gör den perfekt för normalstora digitala systemkameror och spegellösa system med monterade normalobjektiv, och dessutom ett eller två extraobjektiv beroende på storlek.

Vad får plats?

 • 1st standard systemkamera
 • Läsplatta på upp till 10"
 • Laptop upp till 12"
 • 24-70mm f/2.8-objektiv (monterat)
 • 70-200mm f/2.8-objektiv (ej monterat)
 • Blixt

Levereras med:

 • Förstärkta avdelare
 • Regnskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.