Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kraftfull kameramonterad LED-lampa med stöd för flera olika strömkällor

Aputure LED-belysning Amaran AL-F7

Artikelnummer: 1039124
 • Variabel ljusstyrka i 8.3 f-steg
 • D-tap, USB-C och NP-F batteri
 • Variabel färgtemperatur mellan 3200 - 9500 kelvin
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LED-belysning Amaran AL-F7
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
NP-F970 7400mAh Sony kamerabatteri
2 987 SEK
LED-belysning Amaran AL-F7
NP-FM50, NP-F550/F750/F970 Duo charger Sony
Belysningsstativ Nano 5001B
2 668 SEK

Kraftfull kameramonterad LED-lampa med stöd för flera olika strömkällor.

Aputure Amaran AL-F7 erbjuder funktioner som steglös ljusstyrka ända ner till 1% styrka (8 lux vid 0,5m i 3200k) vilket gör det möjligt att få ljuset exakt. Lampan är kompakt och passar perfekt att montera på kameran, men kan givetvis även användas på stativ. AL-F7 kan strömförsörjas både via D-Tap, USB-C eller med vanlig Sony NP-F batterier.

Fördelar:

 • Variabel ljusstyrka i 8.3 bländarsteg
 • Ställbar ljustemperatur mellan 3500 - 9500
 • D-tap, USB-C och NP-F batteri
 • Kompakt storlek
 • Snabb inställning

Variabel ljusstyrka i 8.3 f-steg.

Tack vare möjligheten att ställa in en väldigt låg minsta effekt så har Aputure Amaran F7 ett effektspann över 8.3 bländarsteg vilket ger dig möjligheten att finjustera ljuset och få exakt den mängd ljus du behöver. Den låga minsta effekten på en endast 8 lux vid 0,5m i 3500k gör det möjligt att skapa väldigt subtila ljussättningar med hög noggrannhet, även i dunkla och mörka miljöer. I andra änden på ljusstyrkan har F7 en väldigt hög maxeffekt på 5500 lux vid 0,5m i 5500k.

Variabel temperatur

Amaran Al-F7 har ett brett spann på färgtemperaturen, från 3500k ändra till 9500k, vilket ger dig en god möjlighet att färgmatcha lampan mot andra ljuskällor eller använda färgtemperaturen för att skapa effekter och känslor i din film eller bilder.

D-tap, USB-C och NP-F batteri

Använd D-Tap eller USB-C för att strömförsörja din Amaran F7. Tack vare flera olika anslutningar kan du använda både en PowerBank eller ett vanligt Sony NP-F. Displayen ger dig information om hur mycket batteri som är kvar. Batteritiden är ca 3 timmar på 100% effekt med ett Sony NP-F970-batteri. Maxeffekten kan variera vid användning av USB-C, beroende på strömkällan.

Kompakt storlek

Den kompakta storleken gör det lätt att montera Aputure Amaran AL-F7 på en kamera men det går även bra att montera lampan på till exempel ett belysningsstativ.

Snabb inställning

På lampans baksida finns en display som ger dig information om effekt i %, aktuell färgtemperatur i K och batteristatus. En On/Off-switch och ett kombinera vridreglage för ljusstyrka och färgtemperatur gör det lätt att ställa in lampan.

Levereras med:

 • Aputure Amaran AL-F7
 • USB-kabel
 • Kulled
 • 2x diffusor
 • Väska
 • Manual & garantikort

OBS! Batterier och laddare ingår ej!

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.