Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beautydish 55 cm med diffusor och raster

Visico Beautydish 55 cm med diffusor och raster

Artikelnummer: 321872
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Visico Beautydish 55cm
Beauty-Dish har på senare tid blivit mycket populärt bland porträttfotograferna, eftersom man med Beauty-Dish:en får ett lite mjukare ljus, samtidigt som karaktären i ljuset behålls. Visico Beauty-Dish är en extra stor beauty-dish med en diameter på hela 55 cm. Löstagbart raster som kan användas för att minska spridningsvinkeln och en löstagbar diffusionsduk, som kan användas för att få ännu mjukare ljus. Till skillnad från t.ex softboxar så ger Beauty-dishen naturligt, runda reflexer i pupillerna.

Beauty-Dish har Bowens-bajonettfattning. (Passar således till Bowens, Visico, Stellar eller andra blixtar med Bowens-fattning.)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.