Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dolly för blixt och kamerastativ

Visico Dolly för blixt och kamerastativ

Artikelnummer: 1003352
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Visico Dolly
Visico Dolly, med låsbara hjul kan användas till både belysnings- och kamerastativ när man smidigt vill kunna flytta stativet utan att behöva lyfta det. Speciellt användbart när belysningsstativet är tungt belastat av t.ex en tung studioblixt eller "otympligt" pga en skrymmande softbox. Det går förstås även att använda dollyn i kombination med ett kamerastativ vid t.ex filmning.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.