Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fjärrkontroll/radiosändare VC801TX

Visico Fjärrkontroll/radiosändare VC801TX

Artikelnummer: 1013359
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Om din Visico VE-200 Plus sitter högt upphissad kan du med demma kombinerade fjärrkontroll och radiotrigger enkelt ändra effekten. VC801TX gör det möjligt för dig att dela in blixtarna i fyra olika blixtgrupper. Vidare är det möjligt för dig att, direkt på fjärrkontrollen, ändra blixeffekten och inställningsljuset för en specifik blixtgrupp.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.