Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Interiör-glob 50cm

Visico Interiör-glob 50cm

Artikelnummer: 322113
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Visico Interiörglob
Interiörgloben ger fantastisk ljusspridning i 360° grader och är perfekt för plåtning av större interiörer med inriktning mot t.ex mäklare, husföretag, möbelföretag, arkitektur, köks- och interiörföretag mm.

Interiör-globen, med 50 cm diameter, är den minsta storlek som ger optimal ljusspridning utan att bli för klumpig att transportera. Globen riktas normalt mot taket, som reflekterar tillbaka ljuset så att slagskuggor undviks. Vid plåtning av köksinredningar så kan man placera globen i brösthöjd, så att ytan under köksskåpen ljussätts av infallande ljus från globen.

En blixt på 200- 300Ws, som används med InteriörGloben lyser ut ett rum på cirka 30m².
Vid plåtning av hall eller då andra rum syns så kan man med fördel placera blixt/blixtar med glob/globar i de andra rummen för att få en ljusättning med inbjudande karaktär.

Bowens-bajonettfattning. (Passar således till Bowens, Visico, Stellar eller andra blixtar med Bowens-fattning.)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.