Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraplatta till Sony PMW-F5/55

Vocas Kameraplatta till Sony PMW-F5/55

Artikelnummer: 1004257
9 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stabil axelplatta till videokamera

Smidig kameraplatta från Vocas, som gör det möjligt att bära din videokamera på axeln, med skenor i två längder får du dessutom maximal rörlighet när du filmar. Det mjuka och justerbara axelskyddet i gummi ger dig optimal stabilitet och arbetskomfort. Så att du kan filma så länge du behöver, bekvämt och enkelt. Passar videokamera Sony PMW-F5/55.

Levereras med:

  • Kameraplatta för Sony PMW-F5/55
  • 2x 235mm rails
  • 2x 183mm rails
  • 1x dovetail-platta
  • 1x standardplatta
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.