Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Quick release dovetail plate

Vocas Quick release dovetail plate

Artikelnummer: 1037209
2 950 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Basplatta för USBP-15 MKII / USBP-19

Denna basplattan är en viktig enhet i Vocas system. Basplattan placeras på till exempel drönare, gimbals, jibs, kranar eller vanliga videostativ och gör det möjligt för en kamera utrustad med Vocas USBP-15 MK II eller USBP-19 att snabbt monteras och balanseras.

Basplattan passar även ARRI Amira och ger då kameran en platt undersidan varpå du kan montera Vocas USBP-15 MKII / 19 axel-stativ på kameran. 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.