Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rodsadapter 15 mm till MB-2xx och MB-3xx serien

Vocas Rodsadapter 15 mm till MB-2xx och MB-3xx serien

Artikelnummer: 1000970
1 249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stavfäste till mattebox

Detta fäste för 15mm-stavar fästes direkt på matteboxarna MB-215, MB-255 och MB-350 från Vocas, och låter matteboxen utrustas med 15-mm-railstöd. Fästet använder sig av Vocas snabbfästen och är justerbart i höjdled. Detta stavfäste är kompatibelt med ett stort urval tillbehör från Vocas, däribland alla deras 15 mm railprodukter.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.