Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Side cheese plate till Sony PMW-F5/F55

Vocas Side cheese plate till Sony PMW-F5/F55

Artikelnummer: 1004259
1 249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Cheese plate för sidomontering

Denna cheese plate från Vocas är speciellt framtagen för Sony PMW-F5/55, och ger din kamera fler anslutningsmöjligheter på sidan av kameran. Den skyddar samtidigt kopplingen till sökaren.

Passar tillsammans med följande tillbehör från Vocas:

  • NATO rail (60 mm)
  • NATO rail (80 mm)
  • NATO rail (100 mm)
  • Cheese plate for Sony PMW-F5/F55
  • Top handgrip kit for Sony PMW-F5/F55
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.