Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Spider starters kit

Vocas Spider starters kit

Artikelnummer: 1036326
9 750 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vocas Spider - modulär axelrigg

Spider Starters Kit är ett komplett startpaket för Vocas Spider och passar utmärkt till DSLR filmning för att få extra stabilitet samt kunna kontrollera fokusringen med den lediga handen.

Levereras med:

  • Spider universal basplatta
  • 2x Spider förlängningsbara armar
  • Spider axelstöd
  • Spider gummihandtag
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.