Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Top handgrip kit till Canon Eos C200

Vocas Top handgrip kit till Canon Eos C200

Artikelnummer: 1037251
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Top handgrip till Canon C200

Ett grepp gör det lättare att transportera och hantera din kamera. Handtaget är utrustat med flera stycken 1/4" och 3/8"-gängor och två stycken blixtskoplatser för montering av tillbehör samt rodhållare för 15mm rods. En tvärgående 15mm rodshållare låter dig montera din sökare eller monitor.

Levereras med:

  • Top handgrip low
  • Cheeseplate för C200
  • 15mm viewfinder adapter för Top handgrip
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.